ПІПТ
ОКР | Спеціальність | Тер. нав. | К | ВМ | БМ | Складові конкурсного балу |
---|---|---|---|---|---|---|
МС
|
Професійна освіта / Комп`ютерні технології |
2р 10м |
16
Зарах.: 16
|
30 | n/a |
з технології комп'ютерної обробки інформації, обробки текстової та графічної інформації, основ роботи на ПК, комп'ютерних систем та мереж, основ програмування (Фахове випробування, балmin 124) Українська мова (вступний іспит, балmin 124) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник) |
МС
|
Професійна освіта / Харчові технології |
1р 10м |
16
Зарах.: 16
|
55 | n/a |
з технології приготування їжі з основами товарознавства, устаткування підприємств харчування, організаціїї виробництва та обслуговування (Фахове випробування, балmin 124) Українська мова (вступний іспит, балmin 124) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник) |
М
|
Облік і оподаткування |
2р 10м | 0 | 30 | n/a |
Українська мова (вступний іспит, балmin 4) Математика (вступний іспит, балmin 4) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник) |