ЛКММПНУХТ
ОКР | Спеціальність | Тер. нав. | К | ВМ | БМ | Складові конкурсного балу |
---|---|---|---|---|---|---|
М
|
Облік і оподаткування |
2р 10м |
40
Реком.: 2
Зарах.: 20
|
25 | n/a |
Українська мова (вступний іспит, балmin 4) Математика (вступний іспит, балmin 4) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник) Бал за підготовчі курси (конкурсний показник, балmin 0.4) |
М
|
Облік і оподаткування |
1р 10м | 4 | 5 | 0 |
Математика (ЗНО, балmin 100) Українська мова та література (ЗНО, балmin 100) |
МС
|
Облік і оподаткування |
1р 5м |
22
Зарах.: 22
|
30 | n/a |
"Бухгалтерський облік" (Фахове випробування, балmin 25) Українська мова (вступний іспит, балmin 25) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник) |
М
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність |
2р 10м |
49
Реком.: 2
Зарах.: 14
|
25 | n/a |
Українська мова (вступний іспит, балmin 4) Математика (вступний іспит, балmin 4) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник) Бал за підготовчі курси (конкурсний показник, балmin 0.4) |
М
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність |
1р 10м | 5 | 10 | 0 |
Математика (ЗНО, балmin 100) Українська мова та література (ЗНО, балmin 100) |
МС
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність |
1р 5м |
16
Зарах.: 9
|
15 | n/a |
"Товарознавство продовольчих та не продовольчих товарів" (Фахове випробування, балmin 25) Українська мова (вступний іспит, балmin 25) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник) |
М
|
Харчові технології |
3р 5м |
41
Реком.: 1
Зарах.: 18
|
20 | n/a |
Українська мова (вступний іспит, балmin 4) Математика (вступний іспит, балmin 4) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник) Бал за підготовчі курси (конкурсний показник, балmin 0.4) |
М
|
Харчові технології |
3р 5м |
28
Реком.: 1
Зарах.: 18
|
30 | n/a |
Українська мова (вступний іспит, балmin 4) Математика (вступний іспит, балmin 4) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник) Бал за підготовчі курси (конкурсний показник, балmin 0.4) |
М
|
Харчові технології |
3р 5м |
36
Зарах.: 16
|
30 | n/a |
Українська мова (вступний іспит, балmin 4) Математика (вступний іспит, балmin 4) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник) Бал за підготовчі курси (конкурсний показник, балmin 0.4) |
М
|
Харчові технології |
2р 5м | 11 | 5 | 0 |
Математика (ЗНО, балmin 100) Українська мова та література (ЗНО, балmin 100) |
М
|
Харчові технології |
2р 5м | 8 | 30 | 0 |
Математика (ЗНО, балmin 100) Українська мова та література (ЗНО, балmin 100) |
М
|
Харчові технології |
2р 5м | 3 | 30 | 0 |
Математика (ЗНО, балmin 100) Українська мова та література (ЗНО, балmin 100) |
МС
|
Харчові технології |
1р 10м |
29
Зарах.: 26
|
25 | n/a |
"Технологія приготування їжі" (Фахове випробування, балmin 25) Українська мова (вступний іспит, балmin 25) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник) |
М
|
Туризм |
3р 5м | 19 | 20 | n/a |
Українська мова (вступний іспит, балmin 4) Математика (вступний іспит, балmin 4) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник) Бал за підготовчі курси (конкурсний показник, балmin 0.4) |
М
|
Туризм |
2р 5м | 1 | 10 | 0 |
Математика (ЗНО, балmin 100) Українська мова та література (ЗНО, балmin 100) |
МС
|
Туризм |
1р 10м | 0 | 20 | n/a |
"Технологія туристичного обслуговування"" (Фахове випробування, балmin 25) Українська мова (вступний іспит, балmin 25) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник) |