Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 60 / БМmax 10 / К 50

Факультет біолого-технологічний • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 01.09.2018-30.06.2022 (3р 10м)
Подано заяв: 4 • Конкурс на бюджет: 0.2
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендовано на контракт: 3
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.35 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Хім`як М. В. 6 134.232 Рекомендовано (контракт) 138 129 123 6.9
  • Українська мова та література (ЗНО): 138
  • Математика (ЗНО): 129
  • Біологія (ЗНО): 123
  • Середній бал документа про освіту: 6.9
  • РК
2 Заставна Л. П. К 132.141 Рекомендовано (контракт) 135 107 132 8.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 135
  • Хімія (ЗНО): 107
  • Біологія (ЗНО): 132
  • Середній бал документа про освіту: 8.1
  • РК
3 Качура В. В. 6 123.326 Рекомендовано (контракт) 111 104 117 6.9
  • Українська мова та література (ЗНО): 111
  • Математика (ЗНО): 104
  • Біологія (ЗНО): 117
  • Середній бал документа про освіту: 6.9
  • СК
  • РК
4 Дида А. Б. 1 140.103 Скасовано (втрата пріор.) 105 129 142 6.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 105
  • Математика (ЗНО): 129
  • Біологія (ЗНО): 142
  • Середній бал документа про освіту: 6.8
  • СК
  • ГК
  • РК