Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 60

Факультет тваринництва та водних біоресурсів • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 01.09.2018-30.06.2023 (4р 10м)
Подано заяв: 2
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендовано на контракт: 2
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Войцеховський А. Ю. 148.700 Рекомендовано (контракт) 157 142 144 8
  • Українська мова та література (ЗНО): 157
  • Біологія (ЗНО): 142
  • Математика (ЗНО): 144
  • Середній бал документа про освіту: 8
2 Бородавка С. Л. 134.800 Рекомендовано (контракт) 134 148 105 6.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 134
  • Біологія (ЗНО): 148
  • Хімія (ЗНО): 105
  • Середній бал документа про освіту: 6.4