Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 15 / БМmax 2 / К 13

Центр заочного та дистанційного навчання • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 01.09.2018-30.06.2022 (3р 10м)
Подано заяв: 3 • Конкурс на бюджет: 0.5
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендовано на контракт: 2
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.5 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Матвєєва А. С. 1 166.152 До наказу (бюджет) 165 155 157 9.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 165
  • Математика (ЗНО): 155
  • Біологія (ЗНО): 157
  • Середній бал документа про освіту: 9.2
  • ГК
  • РК
+
2 Зайцева Т. Д. К 149.838 Рекомендовано (контракт) 188 159 120 9.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 188
  • Математика (ЗНО): 159
  • Біологія (ЗНО): 120
  • Середній бал документа про освіту: 9.5
  • РК
3 Чорна Ю. В. К 122.808 Рекомендовано (контракт) 118 107 117 8.9
  • Українська мова та література (ЗНО): 118
  • Математика (ЗНО): 107
  • Біологія (ЗНО): 117
  • Середній бал документа про освіту: 8.9
  • РК