Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 40 / БМ 15 / К 13

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2018-31.01.2020 (1р 5м)
Подано заяв: 44 • Конкурс на бюджет: 2.93
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 38
  • Оригіналів: 42
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Новиков К. В. 16.000 До наказу (бюджет) 9 7 0
  • Українська мова: 9
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 7
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
2 Бірюков К. Ю. 16.000 До наказу (бюджет) 9 7 0
  • Українська мова: 9
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 7
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
3 Суворов А. І. 15.000 До наказу (бюджет) 9 6 0
  • Українська мова: 9
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
4 Пронічев Ян Ю. 15.000 До наказу (бюджет) 9 6 0
  • Українська мова: 9
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
5 Антонюк А. О. 13.000 До наказу (бюджет) 6 7 0
  • Українська мова: 6
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 7
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
6 Глазунова А. С. 13.000 До наказу (бюджет) 4 9 0
  • Українська мова: 4
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 9
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
7 Артамонова Д. М. 12.000 До наказу (бюджет) 5 7 0
  • Українська мова: 5
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 7
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
8 Рузімурадов Р. З. 12.000 До наказу (бюджет) 7 5 0
  • Українська мова: 7
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
9 Лісничий А. А. 12.000 До наказу (бюджет) 7 5 0
  • Українська мова: 7
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
10 Волосека Ю. М. 11.000 До наказу (бюджет) 5 6 0
  • Українська мова: 5
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
11 Кармазіна Д. А. 11.000 До наказу (бюджет) 5 6 0
  • Українська мова: 5
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
12 Сергієнко О. А. 11.000 До наказу (бюджет) 6 5 0
  • Українська мова: 6
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
13 Ніцкевич О. В. 11.000 До наказу (бюджет) 6 5 0
  • Українська мова: 6
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
14 Крисанова К. Г. 11.000 До наказу (бюджет) 5 6 0
  • Українська мова: 5
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
15 Тішакова К. А. 11.000 До наказу (бюджет) 4 7 0
  • Українська мова: 4
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 7
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
16 Хайруллін Д. Р. 10.000 До наказу (бюджет) 6 4 0
  • Українська мова: 6
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
17 Журавльов Є. М. 10.000 До наказу (бюджет) 5 5 0
  • Українська мова: 5
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
18 Зубченко В. С. 9.000 До наказу (бюджет) 4 5 0
  • Українська мова: 4
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
19 Давиденко Я. В. 9.000 До наказу (бюджет) 4 5 0
  • Українська мова: 4
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
20 Толмачова О. І. 9.000 До наказу (бюджет) 4 5 0
  • Українська мова: 4
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
21 Чхан Ю. В. 9.000 До наказу (бюджет) 5 4 0
  • Українська мова: 5
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
22 Жук О. О. 9.000 До наказу (бюджет) 4 5 0
  • Українська мова: 4
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
23 Доценко В. В. 9.000 До наказу (бюджет) 4 5 0
  • Українська мова: 4
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
24 Цуренко А. Г. 9.000 До наказу (контракт) 4 5 0
  • Українська мова: 4
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
25 Сімонова В. С. 9.000 До наказу (контракт) 5 4 0
  • Українська мова: 5
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
26 Чеканов Д. І. 9.000 До наказу (контракт) 4 5 0
  • Українська мова: 4
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
27 Трапезнікова О. В. 9.000 До наказу (контракт) 4 5 0
  • Українська мова: 4
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
28 Русанова А. О. 9.000 До наказу (контракт) 4 5 0
  • Українська мова: 4
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
29 Семченко М. М. 8.000 До наказу (бюджет) 4 4 0
  • Українська мова: 4
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
30 Шпакова К. В. 8.000 До наказу (бюджет) 4 4 0
  • Українська мова: 4
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
31 Масюченко К. Д. 8.000 До наказу (контракт) 4 4 0
  • Українська мова: 4
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
32 Пузикова О. О. 8.000 До наказу (контракт) 4 4 0
  • Українська мова: 4
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
33 Осадчук С. В. 8.000 До наказу (контракт) 4 4 0
  • Українська мова: 4
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
34 Князьков А. Р. 8.000 До наказу (контракт) 4 4 0
  • Українська мова: 4
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
35 Сабіров Р. А. 8.000 До наказу (контракт) 4 4 0
  • Українська мова: 4
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
36 Чмирьов Я. В. 8.000 До наказу (контракт) 4 4 0
  • Українська мова: 4
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
37 Ятченко В. В. 8.000 До наказу (контракт) 4 4 0
  • Українська мова: 4
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
38 Полозова А. О. 8.000 До наказу (контракт) 4 4 0
  • Українська мова: 4
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
39 Ніколаєв В. А. 0.000 Відмова 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
40 Мартинюк Д. В. 0.000 Відмова 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
41 Мендришора В. В. 0.000 Відмова 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
42 Слободенюк Д. В. 0.000 Відмова 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
43 Глущенко Д. О. 0.000 Відмова 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
44 Хаустова А. Д. 0.000 Відмова 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0