Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 10 / К 10

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 01.09.2018-01.02.2020 (1р 5м)
Подано заяв: 5
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 10
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Скорик В. М. 21.000 До наказу (контракт) 9 12 0
  • Українська мова (Тестування): 9
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства (Тестування): 12
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
2 Гречана Т. М. 21.000 До наказу (контракт) 10 11 0
  • Українська мова (Тестування): 10
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства (Тестування): 11
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
3 Зубко А. О. 18.000 До наказу (контракт) 11 7 0
  • Українська мова (Тестування): 11
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства (Тестування): 7
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
4 Педько А. С. 18.000 До наказу (контракт) 9 9 0
  • Українська мова (Тестування): 9
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства (Тестування): 9
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
5 Самосенко Ю. В. 15.000 До наказу (контракт) 6 9 0
  • Українська мова (Тестування): 6
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства (Тестування): 9
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+