Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 20 / БМ 8 / К 12

Навчально-науковий інститут харчових технологій • Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 01.09.2018-28.02.2020 (1р 6м)
Подано заяв: 16 • Конкурс на бюджет: 2
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 8
  • Оригіналів: 8
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендовано на контракт: 2
Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 30
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 60
Середній бал документа про освіту , k=1
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кончаківська Є. В. 343.000 До наказу (бюджет) 156 178 8.5 0.5
  • Іноземна мова: 156
  • Харчові технології та інженерія: 178
  • Середній бал документа про освіту: 8.5
  • Інші показники конкурсного відбору: 0.5
+
2 Торопець І. О. 299.100 До наказу (бюджет) 166 126 7.1 0
  • Іноземна мова: 166
  • Харчові технології та інженерія: 126
  • Середній бал документа про освіту: 7.1
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
+
3 Лохвицький І. В. 283.400 До наказу (бюджет) 164 113 6.4 0
  • Іноземна мова: 164
  • Харчові технології та інженерія: 113
  • Середній бал документа про освіту: 6.4
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
+
4 Пічевський С. В. 282.800 До наказу (бюджет) 160 116 6.8 0
  • Іноземна мова: 160
  • Харчові технології та інженерія: 116
  • Середній бал документа про освіту: 6.8
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
+
5 Пінчук В. О. 265.800 До наказу (бюджет) 110 148 7.8 0
  • Іноземна мова: 110
  • Харчові технології та інженерія: 148
  • Середній бал документа про освіту: 7.8
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
+
6 Новосьолов А. В. 265.200 До наказу (бюджет) 148 111 6.2 0
  • Іноземна мова: 148
  • Харчові технології та інженерія: 111
  • Середній бал документа про освіту: 6.2
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
+
7 Ахмедлі І. Р. 262.200 До наказу (бюджет) 142 113 7.2 0
  • Іноземна мова: 142
  • Харчові технології та інженерія: 113
  • Середній бал документа про освіту: 7.2
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
+
8 Скрипець М. М. 258.600 До наказу (бюджет) 118 133 7.6 0
  • Іноземна мова: 118
  • Харчові технології та інженерія: 133
  • Середній бал документа про освіту: 7.6
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
+
9 Пискун Ю. А. 276.700 Рекомендовано (контракт) 146 123 7.7 0
  • Іноземна мова: 146
  • Харчові технології та інженерія: 123
  • Середній бал документа про освіту: 7.7
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
10 Самолюк М. П. 235.100 Рекомендовано (контракт) 100 128 7.1 0
  • Іноземна мова: 100
  • Харчові технології та інженерія: 128
  • Середній бал документа про освіту: 7.1
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
11 Сивак Д. Г. 381.475 Відхилено (бюджет) 194 178 9.1 0.38
  • Іноземна мова: 194
  • Харчові технології та інженерія: 178
  • Середній бал документа про освіту: 9.1
  • Інші показники конкурсного відбору: 0.38
12 Замора К. О. 375.375 Відхилено (бюджет) 188 178 9 0.38
  • Іноземна мова: 188
  • Харчові технології та інженерія: 178
  • Середній бал документа про освіту: 9
  • Інші показники конкурсного відбору: 0.38
13 Ніколаєва А. О. 365.100 Відхилено (бюджет) 184 173 8.1 0
  • Іноземна мова: 184
  • Харчові технології та інженерія: 173
  • Середній бал документа про освіту: 8.1
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
14 Купченко О. О. 323.700 Відхилено (бюджет) 144 171 8.7 0
  • Іноземна мова: 144
  • Харчові технології та інженерія: 171
  • Середній бал документа про освіту: 8.7
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
15 Пахальчук О. Ю. 306.200 Відхилено (бюджет) 176 123 7.2 0
  • Іноземна мова: 176
  • Харчові технології та інженерія: 123
  • Середній бал документа про освіту: 7.2
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
16 Андрусіник А. В. 302.000 Відхилено (бюджет) 158 136 8 0
  • Іноземна мова: 158
  • Харчові технології та інженерія: 136
  • Середній бал документа про освіту: 8
  • Інші показники конкурсного відбору: 0