Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 30 / К 14

Навчально-науковий інститут харчових технологій • Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 01.09.2018-28.02.2020 (1р 6м)
Подано заяв: 18
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 17
  • Оригіналів: 17
Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 30
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 60
Середній бал документа про освіту , k=1
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Душкевич В. В. 359.900 До наказу (бюджет) 164 188 7.9 0
  • Іноземна мова: 164
  • Харчові технології та інженерія: 188
  • Середній бал документа про освіту: 7.9
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
+
2 Борисенко А. М. 350.600 До наказу (бюджет) 180 163 7.6 0
  • Іноземна мова: 180
  • Харчові технології та інженерія: 163
  • Середній бал документа про освіту: 7.6
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
+
3 Хлипа А. В. 350.400 До наказу (бюджет) 176 166 8.4 0
  • Іноземна мова: 176
  • Харчові технології та інженерія: 166
  • Середній бал документа про освіту: 8.4
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
+
4 Андрющенко О. О. 349.900 До наказу (бюджет) 176 166 7.9 0
  • Іноземна мова: 176
  • Харчові технології та інженерія: 166
  • Середній бал документа про освіту: 7.9
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
+
5 Ласкава К. В. 339.180 До наказу (бюджет) 176 151 7.2 4.98
  • Іноземна мова: 176
  • Харчові технології та інженерія: 151
  • Середній бал документа про освіту: 7.2
  • Інші показники конкурсного відбору: 4.98
+
6 Петренко М. С. 338.500 До наказу (бюджет) 156 173 8 1.5
  • Іноземна мова: 156
  • Харчові технології та інженерія: 173
  • Середній бал документа про освіту: 8
  • Інші показники конкурсного відбору: 1.5
+
7 Приставка В. С. 335.800 До наказу (бюджет) 176 151 8.8 0
  • Іноземна мова: 176
  • Харчові технології та інженерія: 151
  • Середній бал документа про освіту: 8.8
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
+
8 Шкребтієнко В. П. 333.600 До наказу (бюджет) 168 158 7.6 0
  • Іноземна мова: 168
  • Харчові технології та інженерія: 158
  • Середній бал документа про освіту: 7.6
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
+
9 Дьякова Т. С. 331.200 До наказу (бюджет) 176 148 7.2 0
  • Іноземна мова: 176
  • Харчові технології та інженерія: 148
  • Середній бал документа про освіту: 7.2
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
+
10 Мережаний С. С. 321.900 До наказу (бюджет) 148 166 7.9 0
  • Іноземна мова: 148
  • Харчові технології та інженерія: 166
  • Середній бал документа про освіту: 7.9
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
+
11 Савченко К. Д. 320.300 До наказу (бюджет) 144 168 8.3 0
  • Іноземна мова: 144
  • Харчові технології та інженерія: 168
  • Середній бал документа про освіту: 8.3
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
+
12 Голубенко С. С. 318.000 До наказу (бюджет) 140 171 7 0
  • Іноземна мова: 140
  • Харчові технології та інженерія: 171
  • Середній бал документа про освіту: 7
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
+
13 Боровік О. П. 305.000 До наказу (бюджет) 164 133 8 0
  • Іноземна мова: 164
  • Харчові технології та інженерія: 133
  • Середній бал документа про освіту: 8
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
+
14 Олійник М. О. 293.500 До наказу (бюджет) 148 138 7.5 0
  • Іноземна мова: 148
  • Харчові технології та інженерія: 138
  • Середній бал документа про освіту: 7.5
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
+
15 Романюта О. І. 269.000 До наказу (бюджет) 104 158 7 0
  • Іноземна мова: 104
  • Харчові технології та інженерія: 158
  • Середній бал документа про освіту: 7
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
+
16 Ступак О. Б. 257.300 До наказу (бюджет) 102 148 7.3 0
  • Іноземна мова: 102
  • Харчові технології та інженерія: 148
  • Середній бал документа про освіту: 7.3
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
+
17 Маренич М. В. 257.200 До наказу (контракт) 112 138 7.2 0
  • Іноземна мова: 112
  • Харчові технології та інженерія: 138
  • Середній бал документа про освіту: 7.2
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
+
18 Моргун О. В. 6.900 Відмова 0 0 6.9 0
  • Іноземна мова: 0
  • Харчові технології та інженерія: 0
  • Середній бал документа про освіту: 6.9
  • Інші показники конкурсного відбору: 0