Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 9 / К 9

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2018-30.06.2021 (2р 10м)
Подано заяв: 1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 100
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Сморщок В. Д. 420.000 Відхилено (контракт) 138 120 8.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 138
  • Біологія (ЗНО): 120
  • Середній бал документа про освіту: 8.2
  • РК