Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 50 / К 50

Факультет технології зерна і зернового бізнесу • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 01.09.2018-30.06.2023 (4р 10м)
Подано заяв: 4
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендовано на контракт: 3
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Екштейн Ю. В. 113.220 До наказу (контракт) 10 0 114 100 112
  • Середній бал документа про освіту: 10
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 0
  • Українська мова та література (ЗНО): 114
  • Математика (ЗНО): 100
  • Біологія (ЗНО): 112
  • РК
+
2 Гутник Ю. П. 125.919 Рекомендовано (контракт) 8.2 0 118 133 134
  • Середній бал документа про освіту: 8.2
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 0
  • Українська мова та література (ЗНО): 118
  • Математика (ЗНО): 133
  • Біологія (ЗНО): 134
  • РК
3 Зубко М. О. 124.389 Рекомендовано (контракт) 8.8 0 126 131 110
  • Середній бал документа про освіту: 8.8
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 0
  • Українська мова та література (ЗНО): 126
  • Математика (ЗНО): 131
  • Хімія (ЗНО): 110
  • РК
4 Поліщук О. В. 113.373 Рекомендовано (контракт) 7 0 121 107 105
  • Середній бал документа про освіту: 7
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 0
  • Українська мова та література (ЗНО): 121
  • Математика (ЗНО): 107
  • Біологія (ЗНО): 105
  • РК