Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 2 / К 2

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2018-29.01.2021 (2р 5м)
Подано заяв: 6
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 5
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 5
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Флейшер Р. О. 17.000 До наказу (контракт) 7 0 10
  • Українська мова: 7
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Фаховий іспит: 10
+
2 Чикунова К. В. 17.000 До наказу (контракт) 6 0 11
  • Українська мова: 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Фаховий іспит: 11
+
3 Єлісєєв М. С. 17.000 До наказу (контракт) 8 0 9
  • Українська мова: 8
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Фаховий іспит: 9
+
4 Воробйов А. В. 16.000 До наказу (контракт) 6 0 10
  • Українська мова: 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Фаховий іспит: 10
+
5 Флейшер К. В. 15.000 До наказу (контракт) 6 0 9
  • Українська мова: 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Фаховий іспит: 9
+
6 Луців А. С. 0.000 Зареєстровано 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Фаховий іспит: 0