Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2018Луганська областьВідокремлений підрозділ «Рубіжанський політехнічний коледж імені О.Є. Порай-Кошиці Луганського національного університету імені Тараса Шевченка»

181 Харчові технології ВМ 20 / БМ 12 / К 8

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2018-31.01.2020 (1р 5м)
Подано заяв: 28 • Конкурс на бюджет: 2.33
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 12
  • Оригіналів: 12
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кречетова К. О. 20.000 До наказу (бюджет) 9 0 11
  • Українська мова: 9
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства): 11
+
2 Астахова Х. В. 20.000 До наказу (бюджет) 10 0 10
  • Українська мова: 10
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства): 10
+
3 Бородачова М. В. 19.000 До наказу (бюджет) 8 0 11
  • Українська мова: 8
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства): 11
+
4 Шаповалова А. М. 19.000 До наказу (бюджет) 8 0 11
  • Українська мова: 8
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства): 11
+
5 Василенко М. О. 19.000 До наказу (бюджет) 9 0 10
  • Українська мова: 9
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства): 10
+
6 Бережна О. Л. 18.000 До наказу (бюджет) 8 0 10
  • Українська мова: 8
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства): 10
+
7 Сидоренко Е. Р. 16.000 До наказу (бюджет) 5 0 11
  • Українська мова: 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства): 11
+
8 Ємельянов Н. Н. 14.000 До наказу (бюджет) 8 0 6
  • Українська мова: 8
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства): 6
+
9 Бережна Д. С. 13.000 До наказу (бюджет) 6 0 7
  • Українська мова: 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства): 7
+
10 Мансурова А. С. 13.000 До наказу (бюджет) 6 0 7
  • Українська мова: 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства): 7
+
11 Кришталь Т. О. 12.000 До наказу (бюджет) 6 0 6
  • Українська мова: 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства): 6
+
12 Ялинич З. Р. 12.000 До наказу (бюджет) 5 0 7
  • Українська мова: 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства): 7
+
13 Свідерська А. В. 0.000 Зареєстровано 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства): 0
14 Стороженко Л. А. 0.000 Зареєстровано 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства): 0
15 Ільїна Т. Ю. 0.000 Зареєстровано 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства): 0
16 Волкова Д. О. 0.000 Зареєстровано 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства): 0
17 Лазаренко Ю. Л. 0.000 Зареєстровано 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства): 0
18 Орлова Г. С. 0.000 Зареєстровано 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства): 0
19 Руденко А. В. 0.000 Зареєстровано 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства): 0
20 Щавлінська О. М. 0.000 Зареєстровано 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства): 0
21 Іщенко Н. А. 0.000 Зареєстровано 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства): 0
22 Пожарська К. С. 0.000 Зареєстровано 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства): 0
23 Яскіляніна І. О. 0.000 Зареєстровано 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства): 0
24 Сторожук А. О. 0.000 Зареєстровано 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства): 0
25 Пустильник А. А. 0.000 Зареєстровано 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства): 0
26 Косяк Н. Е. 0.000 Зареєстровано 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства): 0
27 Пащенко І. А. 0.000 Зареєстровано 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства): 0
28 Кухта А. В. 0.000 Зареєстровано 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства): 0