Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 60 / К 41

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2018-31.01.2020 (1р 5м)
Подано заяв: 1
Виробництво та технології / Харчові технології
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Середа В. О. 144.000 Допущено 4 0 140
  • Українська мова (Диктант): 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Фаховий іспит: 140