Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 30 / К 15

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2018-28.06.2020 (1р 10м)
Подано заяв: 6
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Середа В. О. 144.000 До наказу (бюджет) 4 0 140
  • Українська мова (Диктант): 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Фаховий іспит: 140
+
2 Онищенко О. О. 125.000 Допущено 5 0 120
  • Українська мова (Диктант): 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Фаховий іспит: 120
3 Кірна А. С. 124.000 Допущено 4 0 120
  • Українська мова (Диктант): 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Фаховий іспит: 120
4 Коновалов А. Ю. 124.000 Допущено 4 0 120
  • Українська мова (Диктант): 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Фаховий іспит: 120
5 Плотмір В. О. 124.000 Допущено 4 0 120
  • Українська мова (Диктант): 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Фаховий іспит: 120
6 Сердечний А. С. 124.000 Допущено 4 0 120
  • Українська мова (Диктант): 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Фаховий іспит: 120