Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа ВМ 2 / К 2

Факультет економіки та підприємництва • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2018-30.06.2020 (1р 10м)
Подано заяв: 4
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 124
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ковтун О. А. 366.500 До наказу (контракт) 194 172.5
  • Середній бал документа про освіту: 194
  • Готельно-ресторанна справа: 172.5
+
2 Керницька А. С. 327.500 До наказу (контракт) 185 142.5
  • Середній бал документа про освіту: 185
  • Готельно-ресторанна справа: 142.5
+
3 Магдій С. Л. 359.500 Допущено 197 162.5
  • Середній бал документа про освіту: 197
  • Готельно-ресторанна справа: 162.5
4 Пащенко М. К. 306.500 Допущено 149 157.5
  • Середній бал документа про освіту: 149
  • Готельно-ресторанна справа: 157.5