Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 50 / К 50

Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2018-30.06.2020 (1р 10м)
Подано заяв: 16
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 124
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Руда Є. А. 334.000 До наказу (контракт) 194 140
  • Середній бал документа про освіту: 194
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 140
+
2 Каленик В. О. 309.000 До наказу (контракт) 164 145
  • Середній бал документа про освіту: 164
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 145
+
3 Кондратюк Д. Б. 297.000 До наказу (контракт) 152 145
  • Середній бал документа про освіту: 152
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 145
+
4 Вознюк Р. О. 363.000 Допущено 188 175
  • Середній бал документа про освіту: 188
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 175
5 Коваль В. С. 362.000 Допущено 197 165
  • Середній бал документа про освіту: 197
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 165
6 Білик І. С. 362.000 Допущено 197 165
  • Середній бал документа про освіту: 197
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 165
7 Жуковін І. А. 361.000 Допущено 176 185
  • Середній бал документа про освіту: 176
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 185
8 Салюк М. О. 357.000 Допущено 197 160
  • Середній бал документа про освіту: 197
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 160
9 Поліщук Г. С. 354.000 Допущено 194 160
  • Середній бал документа про освіту: 194
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 160
10 Ціцюра О. В. 343.000 Допущено 188 155
  • Середній бал документа про освіту: 188
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 155
11 Чернюк Н. О. 327.000 Допущено 182 145
  • Середній бал документа про освіту: 182
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 145
12 Лейченко Д. Л. 307.000 Допущено 182 125
  • Середній бал документа про освіту: 182
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 125
13 Клокоцький В. В. 307.000 Допущено 167 140
  • Середній бал документа про освіту: 167
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 140
14 Грабік М. В. 276.000 Допущено 146 130
  • Середній бал документа про освіту: 146
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 130
15 Іваненюк В. О. 155.000 Допущено 155 0
  • Середній бал документа про освіту: 155
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 0
16 Томченко А. С. 167.000 Зареєстровано 167 0
  • Середній бал документа про освіту: 167
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 0