Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 3 / К 3

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2018-31.01.2021 (2р 5м)
Подано заяв: 2
Виробництво та технології / Харчові технології
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 100
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Чернявський О. В. 468.000 Відмова 141 162 8.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 141
  • Біологія (ЗНО): 162
  • Середній бал документа про освіту: 8.5
  • СК
  • РК
2 Сопіна В. В. 367.000 Відмова 111 100 7.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 111
  • Біологія (ЗНО): 100
  • Середній бал документа про освіту: 7.6
  • СК
  • РК