Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 6 / К 6

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2018-31.01.2021 (2р 5м)
Подано заяв: 6
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Мовчан С. В. 14.000 До наказу (контракт) 6 0 8
  • Українська мова (Тести): 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Тести: 8
+
2 Лихачов С. В. 13.000 До наказу (контракт) 5 0 8
  • Українська мова (Тести): 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Тести: 8
+
3 Візіренко О. А. 12.000 До наказу (контракт) 6 0 6
  • Українська мова (Тести): 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Тести: 6
+
4 Сікун Л. С. 11.000 До наказу (контракт) 6 0 5
  • Українська мова (Тести): 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Тести: 5
+
5 Головачева Н. В. 10.000 До наказу (контракт) 5 0 5
  • Українська мова (Тести): 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Тести: 5
+
6 Вишнякова І. С. 0.000 Відмова 0 0 0
  • Українська мова (Тести): 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Тести: 0