Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 10 / К 10

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 01.09.2018-28.06.2021 (2р 10м)
Подано заяв: 2
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендовано на контракт: 1
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Шум Р. Ю. 383.000 До наказу (контракт) 107 130 6.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 107
  • Історія України (ЗНО): 130
  • Середній бал документа про освіту: 6.6
  • РК
+
2 Маліцький І. А. 419.000 Рекомендовано (контракт) 139 128 7.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 139
  • Історія України (ЗНО): 128
  • Середній бал документа про освіту: 7.2
  • РК