Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 30 / К 30

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 01.09.2018-31.01.2020 (1р 5м)
Подано заяв: 3
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Оригіналів: 2
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Хилецька Н. С. 0.000 Відмова 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія приготування їжі: 0
+
2 Кіщук Т. Ю. 0.000 Відмова 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія приготування їжі: 0
3 Українець В. В. 0.000 Відмова 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія приготування їжі: 0
+