Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 5 / К 5

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 01.09.2018-25.01.2021 (2р 5м)
Подано заяв: 1
Виробництво та технології / Харчові технології
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 100
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кобиляцька А. О. 513.000 Допущено 165 163 10.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 165
  • Історія України (ЗНО): 163
  • Середній бал документа про освіту: 10.5
  • РК