Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 3 / К 3

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2018-28.02.2021 (2р 6м)
Подано заяв: 2
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Баришполець Є. А. 13.000 До наказу (контракт) 7 0 6
  • Українська мова: 7
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 6
+
2 Мухортов Є. О. 12.000 До наказу (контракт) 6 0 6
  • Українська мова: 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 6
+