Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 11 / К 11

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2018-30.06.2021 (2р 10м)
Подано заяв: 6
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Пекарський А. О. 556.000 До наказу (контракт) 190 180 10.6
  • Українська мова та література: 190
  • Біологія: 180
  • Середній бал документа про освіту: 10.6
  • РК
Співбесіда
Квота-1 +
2 Голіняк М. М. 408.000 До наказу (контракт) 124 126 7.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 124
  • Біологія (ЗНО): 126
  • Середній бал документа про освіту: 7.8
  • СК
  • РК
+
3 Конгурська Д. С. 400.000 Відмова 109 126 8.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 109
  • Біологія (ЗНО): 126
  • Середній бал документа про освіту: 8.5
  • РК
4 Баніта І. О. 398.000 Відмова 136 102 8
  • Українська мова та література (ЗНО): 136
  • Хімія (ЗНО): 102
  • Середній бал документа про освіту: 8
  • РК
5 Слободянюк Д. В. 388.000 Відмова 114 129 6.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 114
  • Біологія (ЗНО): 129
  • Середній бал документа про освіту: 6.5
  • РК
6 Кшевецька Л. Ю. 351.000 Відмова 100 112 5.9
  • Українська мова та література (ЗНО): 100
  • Хімія (ЗНО): 112
  • Середній бал документа про освіту: 5.9
  • РК