Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 5 / К 5

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2018-01.03.2021 (2р 6м)
Подано заяв: 4
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендовано на контракт: 1
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 5
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 5
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гарабажіу М. М. 12.000 До наказу (контракт) 5 7 0
  • Українська мова: 5
  • Фахове випробування з технологічних дисциплін: 7
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
2 Худиківський Б. Р. 11.000 До наказу (контракт) 5 6 0
  • Українська мова: 5
  • Фахове випробування з технологічних дисциплін: 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
3 Ткачук М. П. 10.000 Рекомендовано (контракт) 5 5 0
  • Українська мова: 5
  • Фахове випробування з технологічних дисциплін: 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
4 Хворостов Я. Ю. 0.000 Відмова 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Фахове випробування з технологічних дисциплін: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0