Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа ВМ 8 / К 8

Факультет харчових технологій та сфери обслуговування • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2018-30.06.2020 (1р 10м)
Подано заяв: 4
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Фахове випробування , k=1
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Крамаренко Ю. А. 146.800 До наказу (контракт) 93.8 53
  • Середній бал документа про освіту: 93.8
  • фаховий іспит: 53
+
2 Карпук С. А. 122.800 До наказу (контракт) 86.8 36
  • Середній бал документа про освіту: 86.8
  • фаховий іспит: 36
+
3 Биць І. С. 111.000 До наказу (контракт) 60 51
  • Середній бал документа про освіту: 60
  • фаховий іспит: 51
+
4 Семенченко А. В. 84.000 Допущено 60 24
  • Середній бал документа про освіту: 60
  • фаховий іспит: 24