Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 4 / К 4

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2018-30.06.2020 (1р 10м)
Подано заяв: 3
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Герман В. Ю. 16.000 До наказу (контракт) 8 0 8
  • Українська мова (диктант): 8
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • зі спеціальності: 8
+
2 Циганенко М. В. 11.000 До наказу (контракт) 6 0 5
  • Українська мова (диктант): 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • зі спеціальності: 5
+
3 Скрипак О. О. 15.000 Допущено 7 0 8
  • Українська мова (диктант): 7
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • зі спеціальності: 8