Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 10

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2018-30.06.2021 (2р 10м)
Подано заяв: 2
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендовано на бюджет: 1
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Миронець В. С. 421.000 Рекомендовано (бюджет) 131 131 7.9
  • Українська мова та література (ЗНО): 131
  • Математика (ЗНО): 131
  • Середній бал документа про освіту: 7.9
  • СК
  • РК
2 Гейна В. В. 408.000 Допущено 119 139 7
  • Українська мова та література (ЗНО): 119
  • Біологія (ЗНО): 139
  • Середній бал документа про освіту: 7
  • РК