Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 10 / К 10

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 01.09.2018-01.03.2021 (2р 6м)
Подано заяв: 3
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Іноземна мова (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Рогозняк К. Л. 434.000 До наказу (контракт) 145 138 7.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 145
  • Історія України (ЗНО): 138
  • Середній бал документа про освіту: 7.1
  • РК
+
2 Онуляк В. Р. 397.000 До наказу (контракт) 107 130 8
  • Українська мова та література (ЗНО): 107
  • Історія України (ЗНО): 130
  • Середній бал документа про освіту: 8
  • РК
+
3 Бельмега М. Я. 380.000 До наказу (контракт) 111 135 5.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 111
  • Історія України (ЗНО): 135
  • Середній бал документа про освіту: 5.4
  • РК
+