Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 5 / К 5

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 01.09.2018-01.03.2021 (2р 6м)
Подано заяв: 2
Виробництво та технології / Харчові технології
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Іноземна мова (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Мацьопа Р. В. 492.000 Допущено 162 157 9.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 162
  • Історія України (ЗНО): 157
  • Середній бал документа про освіту: 9.3
  • РК
2 Жук Т. О. 408.000 Допущено 123 117 8.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 123
  • Математика (ЗНО): 117
  • Середній бал документа про освіту: 8.8
  • РК