Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа ВМ 21

Навчально-науковий інститут управління, економіки та природокористування • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2018-30.06.2021 (2р 10м)
Подано заяв: 2
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 60
Фахове випробування , k=0 , мін.бал 60
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Лузан Ю. В. 133.500 Відмова 73.5 60
  • Середній бал документа про освіту: 73.5
  • Фаховий іспит: 60
2 Гарник Є. А. 124.500 Відмова 64.5 60
  • Середній бал документа про освіту: 64.5
  • Фаховий іспит: 60