Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 25 / К 21

Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу • Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 01.09.2018-31.12.2019 (1р 4м)
Подано заяв: 10
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
Іноземна мова (іспит) , k=1
Співбесіда (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1
Середній бал документа про освіту , k=1
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Черненко С. О. 15.500 До наказу (бюджет) 4 4.7 5 1.8
  • Іноземна мова: 4
  • Середній бал документа про освіту: 4.7
  • Фахове випробування: 5
  • Інші показники конкурсного відбору: 1.8
+
2 Бороган М. В. 12.710 До наказу (бюджет) 3 4.71 5
  • Іноземна мова: 3
  • Середній бал документа про освіту: 4.71
  • Фахове випробування: 5
+
3 Вербіцька А. С. 12.550 До наказу (бюджет) 3 4.55 5
  • Іноземна мова: 3
  • Середній бал документа про освіту: 4.55
  • Фахове випробування: 5
+
4 Масляк І. В. 12.100 До наказу (бюджет) 3 4.1 5
  • Іноземна мова: 3
  • Середній бал документа про освіту: 4.1
  • Фахове випробування: 5
+
5 Рибак О. В. 11.070 До наказу (контракт) 3 4.07 4
  • Іноземна мова: 3
  • Середній бал документа про освіту: 4.07
  • Фахове випробування: 4
+
6 Змієвська К. Ю. 10.440 До наказу (контракт) 3 3.44 4
  • Іноземна мова: 3
  • Середній бал документа про освіту: 3.44
  • Фахове випробування: 4
+
7 Голіщенко А. В. 11.060 Зареєстровано 3 4.06 4
  • Іноземна мова: 3
  • Середній бал документа про освіту: 4.06
  • Фахове випробування: 4
8 Власюк К. В. 6.200 Зареєстровано 0 4.5 0 1.7
  • Іноземна мова: 0
  • Середній бал документа про освіту: 4.5
  • Фахове випробування: 0
  • Інші показники конкурсного відбору: 1.7
9 Баландіна Є. О. 5.200 Зареєстровано 0 5 0 0.2
  • Іноземна мова: 0
  • Середній бал документа про освіту: 5
  • Фахове випробування: 0
  • Інші показники конкурсного відбору: 0.2
10 Гончарук Н. В. 5.100 Зареєстровано 0 4.6 0 0.5
  • Іноземна мова: 0
  • Середній бал документа про освіту: 4.6
  • Фахове випробування: 0
  • Інші показники конкурсного відбору: 0.5