Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 50 / К 47

Факультет технології вина та туристичного бізнесу • Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 01.09.2018-31.12.2019 (1р 4м)
Подано заяв: 9
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Іноземна мова (іспит) , k=1
Співбесіда (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1
Середній бал документа про освіту , k=1
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Чернишова М. В. 13.300 До наказу (бюджет) 3 4.3 5 1
  • Іноземна мова: 3
  • Середній бал документа про освіту: 4.3
  • Фахове випробування: 5
  • Інші показники конкурсного відбору: 1
+
2 Чумак А. І. 11.900 До наказу (бюджет) 3 3.9 5
  • Іноземна мова: 3
  • Середній бал документа про освіту: 3.9
  • Фахове випробування: 5
+
3 Щур А. М. 11.640 До наказу (бюджет) 3 3.64 5
  • Іноземна мова: 3
  • Середній бал документа про освіту: 3.64
  • Фахове випробування: 5
+
4 Юрчак А. Ж. 9.200 До наказу (контракт) 3 3.2 3
  • Іноземна мова: 3
  • Середній бал документа про освіту: 3.2
  • Фахове випробування: 3
+
5 Малакчі О. І. 9.800 Зареєстровано 3 3.8 3
  • Іноземна мова: 3
  • Середній бал документа про освіту: 3.8
  • Фахове випробування: 3
6 Діденко А. С. 9.400 Зареєстровано 3 3.4 3
  • Іноземна мова: 3
  • Середній бал документа про освіту: 3.4
  • Фахове випробування: 3
7 Бєкєтов Д. О. 7.270 Зареєстровано 3 4.27 0
  • Іноземна мова: 3
  • Середній бал документа про освіту: 4.27
  • Фахове випробування: 0
8 Токарський Д. Г. 3.420 Зареєстровано 0 3.42 0
  • Іноземна мова: 0
  • Середній бал документа про освіту: 3.42
  • Фахове випробування: 0
9 Діденко А. О. 3.200 Зареєстровано 0 3.2 0
  • Іноземна мова: 0
  • Середній бал документа про освіту: 3.2
  • Фахове випробування: 0