Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 20 / К 17

Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу • Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 01.09.2018-31.12.2019 (1р 4м)
Подано заяв: 9
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
Іноземна мова (іспит) , k=1
Співбесіда (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1
Середній бал документа про освіту , k=1
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Пиріг О. М. 12.480 До наказу (бюджет) 3 4.48 5
  • Іноземна мова: 3
  • Середній бал документа про освіту: 4.48
  • Фахове випробування: 5
+
2 Скліфасовська А. В. 12.120 До наказу (бюджет) 3 4.12 5
  • Іноземна мова: 3
  • Середній бал документа про освіту: 4.12
  • Фахове випробування: 5
+
3 Запопадний А. Е. 10.760 До наказу (бюджет) 3 3.76 4
  • Іноземна мова: 3
  • Середній бал документа про освіту: 3.76
  • Фахове випробування: 4
+
4 Малінський І. В. 10.190 До наказу (контракт) 3 3.19 4
  • Іноземна мова: 3
  • Середній бал документа про освіту: 3.19
  • Фахове випробування: 4
+
5 Гошев Д. І. 9.750 До наказу (контракт) 3 3.75 3
  • Іноземна мова: 3
  • Середній бал документа про освіту: 3.75
  • Фахове випробування: 3
+
6 Артеменко С. В. 9.500 До наказу (контракт) 3 3 3.5
  • Іноземна мова: 3
  • Середній бал документа про освіту: 3
  • Фахове випробування: 3.5
+
7 Баришев О. С. 11.730 Зареєстровано 3 3.73 5
  • Іноземна мова: 3
  • Середній бал документа про освіту: 3.73
  • Фахове випробування: 5
8 Буц Д. В. 10.600 Зареєстровано 3 3.6 4
  • Іноземна мова: 3
  • Середній бал документа про освіту: 3.6
  • Фахове випробування: 4
9 Тукусер А. П. 10.400 Зареєстровано 3 4.4 3
  • Іноземна мова: 3
  • Середній бал документа про освіту: 4.4
  • Фахове випробування: 3