Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 30 / К 30

Факультет технології вина та туристичного бізнесу • Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 01.09.2018-30.06.2020 (1р 10м)
Подано заяв: 2
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Іноземна мова (іспит) , k=1
Співбесіда (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Мартинюк А. І. 12.880 До наказу (контракт) 3 4.88 5
  • Іноземна мова: 3
  • Середній бал документа про освіту: 4.88
  • Фахове випробування: 5
+
2 Бєкєтов Д. О. 11.270 До наказу (контракт) 3 4.27 4
  • Іноземна мова: 3
  • Середній бал документа про освіту: 4.27
  • Фахове випробування: 4
+