Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 10 / БМ 10

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 01.11.2018-31.10.2021 (3р 0м)
Подано заяв: 2 • Конкурс на бюджет: 0.2
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гладій Г. В. 417.000 Зареєстровано 131 120 8.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 131
  • Біологія (ЗНО): 120
  • Середній бал документа про освіту: 8.6
  • РК
2 Бурачок М. Ю. 412.000 Зареєстровано 131 120 8.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 131
  • Біологія (ЗНО): 120
  • Середній бал документа про освіту: 8.1
  • РК