Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 10 / БМ 10

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 01.11.2018-31.10.2021 (3р 0м)
Подано заяв: 5 • Конкурс на бюджет: 0.5
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 4
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Тихонюк В. В. 0.000 Зареєстровано 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Фахове вступне випробування: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
2 Копілов М. С. 0.000 Зареєстровано 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Фахове вступне випробування: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
3 Івашків О. М. 0.000 Зареєстровано 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Фахове вступне випробування: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
4 Юрчук Х. В. 0.000 Зареєстровано 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Фахове вступне випробування: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
5 Осадець В. С. 0.000 Зареєстровано 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Фахове вступне випробування: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0