Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 10 / К 10

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2018-31.01.2021 (2р 5м)
Подано заяв: 2
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендовано на контракт: 2
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Лук`яненко В. О. 432.000 Рекомендовано (контракт) 122 155 7.5
  • Історія України (ЗНО): 122
  • Українська мова та література (ЗНО): 155
  • Середній бал документа про освіту: 7.5
  • РК
2 Ляшенко К. С. 421.000 Рекомендовано (контракт) 130 143 6.8
  • Історія України (ЗНО): 130
  • Українська мова та література (ЗНО): 143
  • Середній бал документа про освіту: 6.8
  • РК