Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 15 / К 15

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2018-25.06.2021 (2р 10м)
Подано заяв: 4
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 4
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Майборода М. М. 361.000 До наказу (контракт) 109 114 5.8
  • Українська мова та література: 109
  • Історія України: 114
  • Середній бал документа про освіту: 5.8
  • РК
Квота-1 +
2 Шульженко Д. Ю. 458.000 До наказу (контракт) 156 142 8
  • Українська мова та література (ЗНО): 156
  • Біологія (ЗНО): 142
  • Середній бал документа про освіту: 8
  • РК
+
3 Бессмертний А. К. 417.000 Зареєстровано 151 104 8.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 151
  • Математика (ЗНО): 104
  • Середній бал документа про освіту: 8.2
  • РК
4 Пелипенко А. В. 357.000 Зареєстровано 105 120 5.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 105
  • Біологія (ЗНО): 120
  • Середній бал документа про освіту: 5.2
  • РК