Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2018Львівська областьЛьвівський коледж м'ясної та молочної промисловості Національного університету харчових технологій

181 Харчові технології ВМ 30 / К 30

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2018-31.01.2021 (2р 5м)
Подано заяв: 3
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кусьпісь Н. А. 370.000 До наказу (контракт) 116 6 114
  • Українська мова та література (ЗНО): 116
  • Середній бал документа про освіту: 6
  • Історія України (ЗНО): 114
  • РК
+
2 Звір В. В. 464.000 Допущено 169 8 135
  • Українська мова та література (ЗНО): 169
  • Середній бал документа про освіту: 8
  • Історія України (ЗНО): 135
  • РК
3 Кріль Л. І. 383.000 Зареєстровано 112 7.1 120
  • Українська мова та література (ЗНО): 112
  • Середній бал документа про освіту: 7.1
  • Біологія (ЗНО): 120
  • СК
  • РК