Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 1 / БМ 1

Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2018-30.06.2020 (1р 10м)
Подано заяв: 2 • Конкурс на бюджет: 2
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
додаткове тестування за фахом (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Більченко В. А. 268.600 До наказу (бюджет) 76.6 192
  • Середній бал документа про освіту: 76.6
  • тестування за фахом: 192
+
2 Чабанюк Д. О. 197.900 До наказу (контракт) 81.9 116
  • Середній бал документа про освіту: 81.9
  • тестування за фахом: 116
+