Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 30 / К 30

Факультет ветеринарної медицини та біотехнологій • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2018-21.06.2021 (2р 10м)
Подано заяв: 2
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Додаткове вступне випробування (залік) , k=0 , мін.бал 124
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 124
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Машталяр Т. О. 321.000 До наказу (контракт) 157 164
  • Середній бал документа про освіту: 157
  • Фаховий іспит: 164
+
2 Паланичко О. А. 309.000 До наказу (контракт) 153 156
  • Середній бал документа про освіту: 153
  • Фаховий іспит: 156
+