Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 5 / БМ 1 / К 4

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2018-29.01.2021 (2р 5м)
Подано заяв: 1 • Конкурс на бюджет: 1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Стратійчук В. В. 17.000 До наказу (бюджет) 5 0 12
  • Українська мова (Диктант): 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Письмовий іспит: 12
+