Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 15 / К 15

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 01.09.2018-31.01.2021 (2р 5м)
Подано заяв: 5
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Нуждіна В. Ю. 429.000 До наказу (контракт) 139 7.1 139
  • Біологія (ЗНО): 139
  • Середній бал документа про освіту: 7.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 139
  • РК
+
2 Герасименко О. О. 410.000 До наказу (контракт) 123 10.2 105
  • Біологія (ЗНО): 123
  • Середній бал документа про освіту: 10.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 105
  • РК
+
3 Юрченко О. С. 363.000 До наказу (контракт) 107 6.4 112
  • Біологія (ЗНО): 107
  • Середній бал документа про освіту: 6.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 112
  • РК
+
4 Шквар В. М. 337.000 До наказу (контракт) 115 4.2 100
  • Біологія (ЗНО): 115
  • Середній бал документа про освіту: 4.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 100
  • РК
+
5 Михайлик К. С. 351.000 Відмова 6.2 109 100
  • Середній бал документа про освіту: 6.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 109
  • Математика (ЗНО): 100
  • РК