Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 24 / К 24

Економіко-правовий факультет • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2018-01.08.2020 (2р 0м)
Подано заяв: 11
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 9
  • Оригіналів: 9
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Рибас Є. І. 380.000 До наказу (контракт) 200 180
  • Середній бал документа про освіту: 200
  • Екзамен за фахом: 180
+
2 Дмитрієва І. А. 376.000 До наказу (контракт) 196 180
  • Середній бал документа про освіту: 196
  • Екзамен за фахом: 180
+
3 Чижевська В. Р. 372.000 До наказу (контракт) 192 180
  • Середній бал документа про освіту: 192
  • Екзамен за фахом: 180
+
4 Чайка Т. С. 364.000 До наказу (контракт) 184 180
  • Середній бал документа про освіту: 184
  • Екзамен за фахом: 180
+
5 Заграничний Я. Ю. 336.000 До наказу (контракт) 172 164
  • Середній бал документа про освіту: 172
  • Екзамен за фахом: 164
+
6 Гапонюк А. О. 280.000 До наказу (контракт) 140 140
  • Середній бал документа про освіту: 140
  • Екзамен за фахом: 140
+
7 Удовський О. М. 272.000 До наказу (контракт) 132 140
  • Середній бал документа про освіту: 132
  • Екзамен за фахом: 140
+
8 Бачинський В. М. 268.000 До наказу (контракт) 128 140
  • Середній бал документа про освіту: 128
  • Екзамен за фахом: 140
+
9 Ляліна А. І. 264.000 До наказу (контракт) 124 140
  • Середній бал документа про освіту: 124
  • Екзамен за фахом: 140
+
10 Гришко А. І. 304.000 Відмова 152 152
  • Середній бал документа про освіту: 152
  • Екзамен за фахом: 152
11 Литвинець В. С. 276.000 Відмова 136 140
  • Середній бал документа про освіту: 136
  • Екзамен за фахом: 140