Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 35 / БМ 5 / К 30

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 20.09.2018-20.07.2021 (2р 10м)
Подано заяв: 1 • Конкурс на бюджет: 0.2
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Палюх А. С. 374.000 Зареєстровано 5.7 123 114
  • Середній бал документа про освіту: 5.7
  • Біологія (ЗНО): 123
  • Українська мова та література (ЗНО): 114
  • РК