Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 25 / К 25

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2018-31.01.2021 (2р 5м)
Подано заяв: 5
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Шамова І. О. 19.700 До наказу (контракт) 9 0 10.7
  • Українська мова (Диктант): 9
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Тестування: 10.7
+
2 Немитов Д. В. 17.700 До наказу (контракт) 9 0 8.7
  • Українська мова (Диктант): 9
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Тестування: 8.7
+
3 Рудська М. В. 12.000 До наказу (контракт) 4 0 8
  • Українська мова (Диктант): 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Тестування: 8
+
4 Урсу О. В. 0.000 Зареєстровано 0 0 0
  • Українська мова (Диктант): 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Тестування: 0
5 Большакова К. М. 0.000 Відмова 0 0 0
  • Українська мова (Диктант): 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Тестування: 0