Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 6 / К 6

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 01.09.2018-30.06.2021 (2р 10м)
Подано заяв: 6
Виробництво та технології / Харчові технології
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Фабіянський І. Д. 503.000 Допущено 8.8 158 177
  • Середній бал документа про освіту: 8.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 158
  • Географія (ЗНО): 177
  • РК
2 Фурманчук В. В. 428.000 Допущено 8.1 121 146
  • Середній бал документа про освіту: 8.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 121
  • Географія (ЗНО): 146
  • РК
3 Яцуляк А. В. 388.000 Допущено 7.8 116 114
  • Середній бал документа про освіту: 7.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 116
  • Математика (ЗНО): 114
  • РК
4 Мельник О. М. 383.000 Допущено 5.8 118 127
  • Середній бал документа про освіту: 5.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 118
  • Біологія (ЗНО): 127
  • РК
5 Садовський В. С. 379.000 Допущено 7.6 112 111
  • Середній бал документа про освіту: 7.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 112
  • Математика (ЗНО): 111
  • РК
6 Амонс Г. П. 376.000 Допущено 7 100 126
  • Середній бал документа про освіту: 7
  • Українська мова та література (ЗНО): 100
  • Біологія (ЗНО): 126
  • РК