Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 35 / К 35

Факультет технології зерна і зернового бізнесу • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 01.09.2018-30.06.2023 (4р 10м)
Подано заяв: 3
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендовано на контракт: 2
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Козаченко Л. О. 149.124 До наказу (контракт) 10 173 136 125 0
  • Середній бал документа про освіту: 10
  • Українська мова та література (ЗНО): 173
  • Математика (ЗНО): 136
  • Хімія (ЗНО): 125
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 0
  • РК
+
2 Роздорський К. О. 130.560 Рекомендовано (контракт) 8.8 131 124 139 0
  • Середній бал документа про освіту: 8.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 131
  • Математика (ЗНО): 124
  • Біологія (ЗНО): 139
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 0
  • РК
3 Сорока В. О. 109.905 Рекомендовано (контракт) 7.8 107 107 112 0
  • Середній бал документа про освіту: 7.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 107
  • Математика (ЗНО): 107
  • Біологія (ЗНО): 112
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 0
  • РК