Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 25 / БМ 10

Технологічний коледж Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету • Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2018-31.01.2021 (2р 5м)
Подано заяв: 6 • Конкурс на бюджет: 0.6
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Українська мова (іспит) , k=1
Фахове випробування , k=1
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Рой Д. Т. 8.000 До наказу (бюджет) 4 0 4
  • Українська мова: 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Тестове випробування: 4
+
2 Катранич Д. В. 7.000 До наказу (бюджет) 3 0 4
  • Українська мова: 3
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Тестове випробування: 4
+
3 Біленко А. М. 7.000 До наказу (бюджет) 3 0 4
  • Українська мова: 3
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Тестове випробування: 4
+
4 Мусаєва К. М. 6.000 До наказу (бюджет) 3 0 3
  • Українська мова: 3
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Тестове випробування: 3
+
5 Калюга А. І. 6.000 До наказу (бюджет) 3 0 3
  • Українська мова: 3
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Тестове випробування: 3
+
6 Пахомова Н. Д. 0.000 Відмова 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Тестове випробування: 0